Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Європейська Солідарність" у ЛМР вимагає негайного припинення абсурдних політичних переслідувань

Депутати фракції партії «Європейська Солідарність» у ЛМР закликали усіх патріотів, українців, яким не байдужа доля країни і її майбутнє, проявити державницьку позицію і виступити проти репресивних ручних справ Державного бюро розслідування.

У своїй заяві депутати вимагають усунення адвоката Президента-втікача від посади і негайного припинення абсурдних політичних переслідувань. Про це повідомив голова фракції Петро Адамик:

«Я писав уже приблизно півроку тому про «турборежим» вибіркового правосуддя» нової влади. Але зараз вони просто перестали приховувати свої наміри. Ось вам ще один доказ.

Не Портнов. Не Лукаш. Не ті покидьки, які стріляли і катували майданців. І не мерзотники, які привели окупантів на українську землю.

Вони прийшли за Тетяною Чорновол саме за те, що вона була на Майдані. Саме за те, що не лишилась осторонь тоді.

Це навіть не натяк. Це насмішка, глум над усіма нами.

Оцінка відомства,яке зараз очолює адвокат Януковича Бабіков нічим не відрізняється від того, як говорив про Майдан сам Янукович та його посіпаки.

Ось це і є справжній реванш. Яких ще доказів потрібно ?

І я звертаюсь до своїх колег – і не лише з Львівської міської ради. Якщо ми це проковтнемо – гарантую, завтра прийдуть за кожним з нас. Бо так працює режим. І прийдуть ті ж самі беркутівці – неважливо в якій формі і за чиїм наказом!»

Публікацію підготовлено депутатами фракції партії БПП "Солідарність" в межах програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб і депутатів".  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ