Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське сміття виявили на Полтавщині

Сьогодні, 6 березня, львівське сміття знову виявили на Полтавщині. Полтавська облрада вимагає від влади Львова припинити вивезення сміття на територію регіону.

Полтавська обласна рада на сесії в понеділок, 6 березня, прийняла звернення до мера Львова Андрія Садового та депутатів Львівської міськради з вимогою негайно припинити несанкціоноване вивезення сміття на територію регіону та офіційно вибачитися перед жителями області за незаконне скидання відходів.

«Вже півроку львівське сміття неконтрольовано завозиться на територію Полтавської області і, порушуючи всі правові та екологічні норми, вивантажується поруч з населеними пунктами, в лісосмугах, на полях, на берегах річок, біля доріг.

Зокрема, 1 березня у міста Кременчуку вдалося затримати колону з п'яти автомобілів, які вкотре привезли сміття з міста Львова до околиць міста Кременчука. Дві з цих вантажівок, на жаль, встигли вивантажити сміття прямо на березі Дніпра. Водії автомобілів зі сміттям зізналися, що завантажувалися на підприємстві «Львівкомунтранс». Всі ці факти зафіксували працівники поліції. Такі дії не вкладаються в рамки добропорядних і партнерських відносин між регіонами країни та несуть екологічну небезпеку і загрозу поширення інфекційних захворювань, - йдеться в повідомленні.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ