Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Львівські атлети відвідали семінар Європейської федерації важкої атлетики

У Кам'янці-Подільському з 20 по 24 серпня 2019 року тривав науково-тренувальний семінар Європейської федерації важкої атлетики (EWF) у якому взяли участь п'ятдесят фахівців важкої атлетики з Чехії, Азербайджану, Словаччини, України та Латвії.

Від представників України також брали участь 3 тренери (Андрій і Володимир Гентоші та Олександр Товстоног) та 1 спортсмен (Богдан Гоза).

Учасники науково-тренувального семінару EWF щодня проводили по два тренувальних заняття, під час яких працювали над вдосконаленням техніки важкоатлетичних вправ. На тренуваннях використовувалося спеціальне програмне забезпечення, що аналізує техніку ривка і поштовху.

В один із днів навчально-тренувального семінару представник Національного антидопінгового центру України Олександр Ткачук провів лекцію на тему ʺАнтидопінговий контроль в спорті: виклики і перспективиʺ. А для українських делегатів голова навчально-наукового комітету EWF Колін Баклі (Ірландія) окремо провів семінар з сучасного підходу до розвитку тренера.

Окрім обміну досвідом, учасники семінару проводили спільні теоретичні заняття та тренування під час науково-тренувального семінару EWF.

Бонусом для гостей України були майстер-класи найсильніших важкоатлетів Ізраїлю та Латвії, які під час семінару проводили навчально-тренувальні збори у Кам’янці-Подільському.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ