Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські пластуни відкриють Пластовий Рік 2017

Вже традиційним для львівських пластунів стало святкування початку нового пластового року. Після насиченого таборового літа усі пластуни повертаються до звичного темпу пластування, налаштовуються на новий продуктивний рік. Про це Гал-інфо повідомили осередку Пласту у Львові.

Цього разу, святкування Відкриття пластового року відбуватиметься на вже звичних для нього локаціях: програма розпочинається у Гарнізонному храмі свв.апп. Петра і Павла, де відбудеться молебень, тоді на площі ринок біля входу до Ратуші пройдуть традиційні пластові урочистості, після яких усі охочі зможуть відвідати “Пластове містечко”, котре функціонуватиме впродовж всього дня у сквері навпроти ЛОДА.

Впродовж всього дня в Пластовому містечку відбуватимуться різні забави, майстер-класи для усіх охочих, також буде представлена пластова кухня та різноманітні солодощі. В рамках Відкриття Пластового Року поруч Пластового містечка також діятиме і Третій Пластовий Ярмарок, де пластуни вам запрезентують власну домашню випічку та вироби ручної роботи!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ