Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські та закарпатські рухівці вимагають від Тарасюка та Ющенка активніше захищати українську державність

Львівські та закарпатські рухівці вимагають від керівників НРУ та Президента України активніше протистояти силам, які руйнують українську державність, — про це йдеться у резолюції Зборів депутатів усіх рівнів від Народного Руху України Львівської та Закарпатської областей, які відбулися 21 жовтня у Львові.
«Народний Рух України — політична сила, довголітнім лідером якої був В’ячеслав Чорновіл, не може спокійно спостерігати за намірами утвердити кримінально-олігархічний режим з комуно-соціалістичним колоритом. Збори депутатів–рухівців усіх рівнів Львівської та Закарпатської областей, розуміючи, що визначальним  чинником оборони Української держави є Президент Віктор Ющенко, заявляють про його підтримку. Одночасно збори вимагають від нього  принципових, логічних  і зрозумілих кроків в розбудові держави і протистоянні силам, які руйнують державність, мову, як основу культури і духовності нашого народу. Враховуючи те, що НРУ є практично єдиною національно-демократичною силою у парламенті країни,  для якої національні ідеали та цінності понад усе, Збори вимагають від керівництва Народного Руху України наступальних дій і їх відстоюванні», — йдеться у резолюції.
Крім цього, львівські та закарпатські рухівці закликали своїх однопартійців самокритично підійти до оцінки своєї роботи, зміцнити ряди НРУ на місцях та вже сьогодні почати готуватися до наступних парламентських і місцевих виборів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ