Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Львів-ТБ» шукає новий формат та нове приміщення

«Львів-ТБ» з 14.00 пятниці, 7 жовтня, не виходить в ефір. Журналісти сидять без роботи. Про це сьогодні, 10 жовтня, в коментарі Гал-інфо повідомив в. о. директора КП «Телекомпанія «Львів-ТБ» Максим Ощіпко.

За його словами, незважаючи на те, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення рішенням забрала 4 години ефірного мовлення у комунального підприємства «Телекомпанія «Львів-ТБ», колектив виходить на роботу.

«Журналісти шукають інший формат, пушуть нові програмні концепції. Триває творчий процес. Інженери роблять профілактику техніки. Однак нема сенсу скеровувати журналістів на анонси», - повідомив Максим Ощіпко.

За його словами, юристи готують позов до Київського окружного адміністративного суду про визнання протиправним рішення Нацради про визначення переможця на 4-годинне мовлення на 12 каналі у Львові.

Наразі офіс «Телекомпанії «Львів-ТБ» розміщений на Високому Замку, однак, як повідомив Максим Ощіпко, їм доведеться змінити адресу.

«Ми маємо переїхати. Куди ще не знаємо. Є кілька варіантів, але самі розумієте, що телекомпанії не так вже й просто переїхати», - додав Максим Ощіпко.

Нагадаємо, що 4 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила результати конкурсу на ефірне мовлення на 12 телеканалі у Львові. Своїм рішенням Нацрада забрала 4 години ефірного мовлення у комунального підприємства «Телекомпанія «Львів-ТБ», засновником якого є Львівська облрада, і статутним завданням якого було висвітлення діяльності депутатів місцевих рад та інформування про цю діяльність жителів Львівщини, висвітлення основних подій як політичного, так і соціального характеру, що відбуваються у Львівській області та в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ