Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Львів-ТБ» вимагає у Михайла Сендака публічного вибачення

Колектив комунального підприємства «Телекомпанія «Львів-ТБ» вимагає у голови Львівської обласної ради Михайла Сендака публічного вибачення за звинувачення у тому, що колектив Телекомпанії використовує телевізійне обладнання не з тією ціллю. Про це 13 лютого 2006 року, під час прес-конференції повідомив генеральний директор Телекомпанії «Львів-ТБ» Михайло Хвойницький. Якщо ж Михайло Сендак, за словами Михайла Хвойницького, не вибачиться, і офіційно не відновиться фінансування, то Телекомпанія звернеться з позовом до суду.
«Нас звинувачують у тому, що ми знімаємо якісь сумнівні з’їзди, а також порнофільми та весілля, — зазначив Михайло Хвойницький. — Усі звинувачення Михайла Сендака є неправдивими і є наклепом на колектив».
Як повідомив адвокат Телекомпанії «Львів-ТБ» Петро Борсук у п’ятницю, 10 лютого 2006 року, текст заяви, в якій Михайло Сендак від імені обласної ради просить начальника головного фінансового управління Олега Демківа призупинити фінансування видатків на КП «Львів-ТБ» був переглянутий і фінансування «на словах» відновлено.
«Остання зарплата працівників телеканалу була виплачена ще 27 грудня 2005 року, тобто уже два місяці працівникам не виплачують заробітньої плати», — наголосив Петро Борсук.
«Вимоги до колективу є надзвичайно високими, — розповіла голова профкому Телекомпанії «Львів-ТБ» Роксоляна Бакович, — ми працюємо в позаробочий час та у вихідні і це ніяк не відшкодовується. А такі заяви з вуст засновників є образливими для колективу, і ми змушені ставити питання про відшкодування моральних та матеріальних збитків».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ