Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Львівводоканал” на добу зменшить об’єм подачі води до міста

У зв’язку з ліквідацією аварії на магістральному водогоні діаметром „Стрий – Львів”, комунальне підприємство „Львівводоканал” попереджає про зменшення об’єму подачі води до міста. Як повідомили «Гал-info» у прес-службі Львівської міської ради, з 9.00 год. 23 січня до 9.00 год. 24 січня водопостачання здійснюватиметься з пониженим тиском та за скороченим графіком у Франківський район, центральну частину міста, житловий мікрорайон „Новий Львів”, район, обмежений вулицями Городоцька – Чернівецька – Залізнична – Міхновських, та Аральська – К.Левицького – Зелена – Грицая.
Комунальне підприємство „Львівводоканал” просить мешканців створити необхідний запас води та повідомляє, що у місті працюватимуть 6 водовозок. За телефонами центральної диспетчерської служби - 051, 276-20-50, 272-91-54 можна дізнатися про час та місце підвезення води.
Адміністрація ЛМКП ”Львівводоканал” сподівається на розуміння мешканців та просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані із виконанням аварійно – відновлювальних робіт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ