Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’ян запрошують на благодійне ETNO Fashion Show

Львів’ян запрошують на ETNO Fashion Show, де збиратимуть кошти на реабілітаційний центр для поранених воїнів. Благодійний захід відбудеться 16 грудня у львівському клубі «Малевич».

16 грудня у Львові, в нічному клубі «Малевич», відбудеться благодійний вечір ETNO Fashion Show за участю українських дизайнерів. Зокрема, свою колекцію покаже відома дизайнерка Олена Даць - під супровід етногурту «Курбаси». Родзинкою вечора буде концерт гурту «Цвіт Кульбаби». Початок – о 19:00.  

ETNO Fashion Show - благодійний захід, який організовано спільно із Rotary Club Lviv International. Зібрані від продажу квитків кошти будуть скеровані на закупівлю обладнання для реабілітаційного центру для українських воїнів, які постраждали під час російсько-української війни.

Такий реабілітаційний центр буде працювати за аналогом американського реабілітаційного центру Next Step. В Україні завдяки Фонду Revived Soldiers Ukraine, який функціонує у США, від літа цього року уже діє перший такий центр - в місті Ірпені, що під Києвом. А тепер Rotary Club Lviv International спільно з Українською Греко-Католицькою Церквою та реабілітаційним центром Next Step Ukraine (м. Ірпінь) працюють над тим, аби уже в квітні 2020-го року відкрити такий центр у Львові.

Кожен небайдужий може долучитися до доброї справи – відвідати ETNO Fashion Show 16 грудня у «Малевичі» і зробити свій внесок у такий потрібний Україні та українським захисникам проект реалізації ще одного реабілітаційного центру Next Step.

Вартість квитків – 300 і 400 грн.

Квитки можна придбати на місці події або онлайн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ