Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Миколаєві під час благодійного аукціону на ЗСУ зібрали понад 3 млн грн

В межах благодійного заходу продали унікальних 26 лотів, що дало змогу акумулювати 3 мільйони 100 тисяч гривень. Про це повідомляє Львівська ОВА.
Фото: Львівська ОВА

У межах проєкту «Пташки перемоги», Миколаївська, Тростянецька, Розвадівська та Новороздільська територіальні громади спільно з підприємцями і бізнесменами громад, військовослужбовцями та волонтерами об’єднались задля допомоги українським бійцям – організували і взяли участь у благодійному аукціоні «Мільйони на дрони».

В межах благодійного заходу продали унікальних 26 лотів, що дало змогу акумулювати 3 мільйони 100 тисяч гривень. Це надзвичайно велика сума, яку в єдності чотирьох територіальних громад вдалось зібрати на придбання квадрокоптерів для ЗСУ.

Засновниками проєкту благодійного аукціону «Мільйони на дрони» є голова ГО Добро.Дій Ігор Дулин та Олександр Тіщенко, який особисто возить дрони на фронт. Проєкт втілюють під патронатом начальника Львівської ОВА Максима Козицького.

Це вже 26 благодійний аукціон, який організація провела у громадах Львівщини. Завдяки такій потужній співпраці влади, бізнесу, військовослужбовців та волонтерів Львівщини на фронт закуплено і передано більше 5000 дронів для військових частин. Більше дронів – менше ворогів!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ