Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів’янин здобув "бронзу" на чемпіонату світу з трьох видів боротьби

В другий день чемпіонату світу з трьох видів боротьби серед спортсменів до 23 років, який проходить в Будапешті (Угорщина), 18-річний львів’янин Данило Стасюк здобув “бронзу” у ваговій категорії до 97 кг.
Данило Стасюк

Як повідомляють у Відділенні НОК України у Львівській області, в бронзовому фіналі він з рахунком 4:1 здобув вольову перемогу над казахом Серіком Бакитхановим (перший період завершився на користь суперника 1:0).

Таким чином, Данил Стасюк взяв реванш у Бакитханова за поразку на торішньому чемпіонаті світу серед юніорів в Словаччині. Тоді українець поступився 4:5, а казах виборов бронзову медаль.

У вазі до 125 кг менш вдало сьогодні змагався львівський борець Юрій Ідзінський. Після перемоги в першій сутичці над господарем з Угорщини 8:6, в другій він поступився представнику Туреччини 5:16 і завершив змагання.

На чемпіонаті світу виступить ще троє представників Львівщини: Марія Винник (до 50 кг), Христина-Зоряна Демко (до 55 кг), Ангеліна Лисак (до 59 кг). Змагання з жіночої боротьби розпочнеться завтра.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ