Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Люди Тігіпка проти сексменшин

Інтереси громадян України гомосексуальної орієнтації різко розходяться з інтересами країни. Такий висновок можна зробити з відповіді голови виборчого штабу кандидата в Президенти України Сергія Тігіпка в Криму В'ячеслава Болтунова, яку він дав на чат-конференції, організованій «Центром журналістських розслідувань».

Відповідаючи на запитання про його ставлення до прав сексуальних меншин та легалізацію проституції, Болтунов сказав: «Категорично негативно. Я категорично проти популяризації програм сексуальних меншин. Категорично проти легалізації проституції».

Глава кримського штабу Тігіпка пояснив, що він противник одностатевих шлюбів, оскільки «плодом відносин є все-таки народження дітей». «Я можу це стверджувати як батько трьох дітей. У Сергія Тігіпка - четверо дітей, - сказав Болтунов. - Задоволення похоті ніколи до доброго не приводило і на фіналі свого життя люди з сексуальних меншин отримають розчарування, депресію».

«Можливо, я не задовольнив своєю відповіддю гомосексуалістів і лесбіянок. Я знаю, що ці люди нашу країну не піднімуть, тому, що у них є свої інтереси, і вони будуть відстоювати їх», - зазначив на закінчення Болтунов, передає Обком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ