Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Магазин медтехніки у Львові за адресою вулиця Личаківська, 1

Біль у тілі - поширений симптом, за допомогою якого організм людини намагається повідомити про неполадки зі здоров'ям. За найменших проявів дискомфорту необхідно звернути увагу на власне самопочуття.

Якщо неприємні симптоми не залишають протягом тривалого часу або стають яскраво вираженими, необхідно звернутися до фахівця. Лікар збере весь необхідний анамнез, проведе обстеження та призначить необхідне лікування. Щоб терапія пройшла успішно - важливо дотримуватися всіх рекомендацій лікаря та використовувати спеціальні медичні вироби, які допоможуть вам швидше досягти результату. Якщо вам потрібна якісна та недорога медтехніка Львів — чекаємо на вас у магазині Медтехніка Ортомедіка. У салоні ви знайдете широку різноманітність незамінних пристроїв та товарів, які стануть вам у нагоді на всі випадки життя.

Види товарів у магазинах Медтехніка Ортомедіка у Львові

У магазині Медтехніка Ортомедіка у Львові можна придбати спеціалізовану медтехніку для дому, а також для професійного використання. Клієнтами нашої мережі є не лише звичайні покупці, а й професійні лікарі, власники приватних клінік та медичних центрів. Що ми можемо запропонувати нашим відвідувачам? Насамперед це:

  1. Медтехніка для діагностики базових показників здоров'я (тиск, цукор, пульс) – тонометри, пульсоксиметри, глюкометри та ін.
  2. Техніка для домашніх інгаляцій (для дітей, дорослих та новонароджених).
  3. Пристрої для домашнього SPA (гідромасажні ванни, електромасажери, масажні пристрої механічного типу, аплікатори з голками та ін.).
  4. Очисні та знезаражувальні прилади (іонізатори, бактерицидні опромінювачі, рециркулятори).
  5. Ортопедична продукція (устілки, килимки для профілактики та лікування плоскостопості, товари для стопи, ортопедичне взуття).

Антиварикозні вироби

Часто нашими клієнтами стають пацієнти із захворюваннями вен та судин. Хронічна венозна недостатність у більшості випадків є серйозним ризиком утворення інфарктів, інсультів, тромбофлебіту, лімфедеми та інших небезпечних патологій, тому лікування цих проблем слід розпочинати негайно. Найбільш безпечним неінвазивним методом лікування варикозу є застосування компресійного трикотажу. У магазині Медтехніка Ортомедіка у Львові ви можете купити:

  • компресійні гольфи;
  • компресійні колготки (у тому числі для чоловіків та вагітних жінок);
  • компресійні панчохи;
  • антиемболічний трикотаж.

З усіх питань вас проконсультують фахівці нашого салону, тому якщо ви сумніваєтеся у будь-яких питаннях – не переживайте. Наші менеджери завжди прийдуть до вас на допомогу та допоможуть у виборі.

Киснева терапія

У разі надзвичайної епідеміологічної ситуації значно зріс попит на товари кисневої терапії. Як для дому, так і для професійних стаціонарних умов ви можете купити:

  1. Кисневі концентратори різного обсягу та продуктивності.
  2. Кисневі балони та балончики.
  3. Маски, канюлі та інші незамінні елементи для здійснення кисневої терапії.
  4. Дихальні тренажери.
  5. Кисневі подушки.

З усіх питань ви можете звернутися до магазину Медтехніка Ортомедіка у Львові за адресою Личаківська, 1 особисто або за телефоном гарячої лінії. Замовити медтехніку із доставкою можна на сайті ortomedica.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ