Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Маємо вибрати нормального Президента, а не різних клоунів", – ветеран війни

Ми боремось за нашу державу і ми проти таких політиків, як Володимир Зеленський. Ми не проти того, що він актор, а проти, бо він є проросійський.

Про це у Львові, у п’ятницю, 8 лютого, під час акції протесту проти кандидата у Президенти України Володимира Зеленського заявив ветеран війни, представник «Об’єднання добровольців» Михайло Єдинак.

«Ми хочемо, щоб нашу державу очолив нормальний Головнокомандувач і Президент. Тому ми заявляємо нашому народові, щоб думали. Бо це майбутнє України і майбутнє наших дітей», – уточнив він.

У коментарі кореспондентові «Вголосу» Михайло Єдинак додав: «Наша мета – не допустити Зеленського до президентства. Чому? Ми ветерани війни. Ми розуміємо, що таке війна. Ми розуміємо, що таке біда. І знаємо, якого нам треба Головнокомандувача. Нормального. А Зеленський – актор, а не Головнокомандувач. Нам такого не потрібно».

Також ветеран війни додав, що учасники бойових дій хочуть достукатись  до всього українського народу. «Щоб не голосували за подобу його фільму. Бо це фільм, а це все  наяву. І ми маємо розуміти, що зараз – війна. І майбутнє України – в руках майбутнього Президента. І маємо вибрати нормального Президента, а не різних клоунів».

Нагадаємо, сьогодні у Львові під цирком воїни АТО пікетують Зеленського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ