Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Політика  |  Економіка  |  Війна з Росією

Максим Козицький повідомив головні події Львівщини за попередню добу

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, подякував громаді за допомогу та скоординовану діяльність та повідомив про останні події.

Головне, що треба знати жителям Львівщини за добу:

На Львівщині тричі лунав сигнал повітряної тривоги. Була загроза ракетної атаки. Дякую усім, хто не ігонрує такі сигнали і йде в укриття. Це питання вашої безпеки. На щастя, загроза не підтвердилася. Дякую нашим Збройним Силам!

Через паліїв сухостою вогонь знищив понад 12 гектарів території нашої області. Рятувальникам довелось гасити 88 пожеж! Люди, не уподібнюйтесь до варварів! Тим, хто навіть в час війни не може втриматися від підпалювання трави, раджу дізнатися, які штрафи за це на вас чекають. 

Кордон на переходах Львівської області перетнули понад 25 тисяч людей. Черги продовжують зменшуватися. Від початку повномасштабного вторгнення через пункти пропуску в нашій області за кордон виїхали 1 мільйон 108 тисяч людей. 

Мобілізували 481 жителя Львівщини. Від початку війни – понад 28 тисяч. 

Прийняли та розселили у Львівській області за добу понад 2600 вимушених переселенців. Від 24 лютого наша область прихистила майже 210 тисяч людей з областей, де тривають бойові дії. 

Ми зарезервували ще близько 18 тисяч 600 місць для поселення переміщених. Якщо ви готові дати прихисток тим, хто покинув домівку через війну, заповнюйте форму за посиланням.

До поліції Львівщини надійшло понад 1700 звернень щодо підозрілих осіб, автомобілів та інших об’єктів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ