Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Максимов не знає, звідки Комаров взяв абсурдну інформацію про те, що один із затриманих виконавців замаху на Федишина лише свідок

Віталій Максимов не знає, звідки Анатолій Комаров взяв абсурдну інформацію про те, що один із затриманих виконавців замаху на Федишина лише свідок, — заявив „Гал-info” начальник УМВСУ у Львівській області.
„Ця людина абсолютно некомпетентна і взагалі далека від цієї справи. Я не знаю, звідки в нього така інформація, але я можу ще раз підтвердити те, що сказав кілька днів тому на прес-конференції: по справі замаху на Романа Федишина ми затримали трьох осіб: двох виконавців та замовника, ще один виконавець оголошений у розшук”, — заявив Віталій Максимов.
Головний правоохоронець області також спростував слова Комарова, що затриманий, який, нібито насправді є свідком, прийшов у міліцію сам. „На жаль, ніхто сам не приходив. Більше того, за більш ніж 20 років роботи у правоохоронних органах я не пам’ятаю жодного випадку, коли б хтось, причетний якимось чином до скоєння тяжких злочинів, приходив у міліцію з власної волі”, — запевнив Віталій Максимов.
Нагадаємо, вчора, 22 листопада, на прес-конференції голова громадської організації „За права людини” Анатолій Комаров, заявив, що один із затриманих у справі замаху на Федишина є лише свідком, який, до того, ж сам прийшов у правоохоронні органи, щоб допомогти у розкритті цієї справи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ