Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Майдан хочуть обдурити. Донецькі діють за принципом – знайди лоха і обмани його, - політолог

Сьогодні відбувається самоорганізація як з боку влади, так і з боку Майдану та опозиції. Про це сьогодні, 16 грудня, в коментарі Гал-інфо заявив політолог Віктор Небоженко.

За його словами, з боку влади відбувається перегрупування сил. З боку опозиції та Майдану маємо посилинення тиску на владу.

«Нині у парламенті навіть готові запропонувати в оренду 100 чоловік, щоб створити так звану майданіську більшість. Ті люди, які не вбачали нічого поганого у побитті людей на Майдані, тепер, за всіма канонами Біблії, раптом через два тижні зрозуміли, що Майдан – це добре. Це не дивно, адже донецькі діють за принципом – знайди лоха і обмани його. Влада намагається одягнути на себе овечі шкури, однак на Майдані відчувають, що їх хочуть обдурити», - зазначив політолог.

За словами політолога, на даному етапі влада несе колосальні репутаційні втрати.

«Це репутаційні втрати для прем’єра, президента, голови РНБО, глави адміністрації. Люди, які раніше відчували себе володарями України, тепер поводять себе тихо. Тепер на них діє не лише тиск вулиці, але й тиск міжнародної спільноти. Скоро і олігархи запитають, а чи справді у нас той прем’єр і президент?» - зазначив політолог.

Фото - radiosvoboda.org

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ