Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Медіахолдинги Садового та Порошенка - лідери новинного ТВ

Найпопулярнішими інформаційними телеканалами в Україні за вересень 2023 року стали: 24 Канал, Еспресо та Прямий. Дані оприлюднило незалежне рейтингове агентство BIG DATA UA

Відповідно до даних Big Data ua на першому місці знаходиться “24 Канал”, який отримав 186,4 тисячі контактів та середній час перегляду 1 година 9 хвилин. Нагадаємо, “24 Канал” входить до складу холдингу ТРК "Люкс" що є одним із найрейтинговіших інформаційних ЗМІ України і належить Катерині Кіт-Садовій дружині мера Львова Андрія Садового.

На другій позиції загальноукраїнський  інформаційний телеканал “Еспресо”, який опосередковано належить народному депутату України від Європейської солідарності Миколі Княжицькому. За результатами вересня канал отримав 225,3 тисячі унікальних контактів з середнім часом перегляду 34.9 хвилин.

Третю позицію серед українських новинних телеканалів займає телеканал Петра Порошенка “Прямий” з 157 тисячами контактів і середнім часом перегляду 37,7 хвилини.

В першу десятку також потрапили УНІАН ТБ, UA:FreeДом та Суспільне новини.

BIG DATA UA – перша в Україні компанія, продукти якої засновані на сучасних цифрових технологіях, що спеціалізується на вимірюванні поведінки перегляду аудиторією сервісів IPTV (Internet Protocol Television) і OTT (Over the Top, частина технології IPTV). Дослідження BIG DATA UA охоплюють 450 тисяч домогосподарств, які користуються послугами IPTV та  OTT від операторів Воля-ДатаГруп, Тріолан, You TV та Київстар ТБ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ