Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Медіа-кава :)" та Юрій Холод запрошують на кавування

Волонтерський проєкт "Медіа-кава :)" пропонує зустріч з заступником голови Львівської обласної ради Юрієм Холодом. Всі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ.
Юрій Холод

“Понад пів року виконую обов’язки голови Львівської обласної ради. Проте у будівлі на Винниченка, 18 працюю від літа 2019 року. Люблю, коли вдається зробити щось справді вагоме, коли результат – сталий.

Про що я? Може ви чули, що область нарешті об’єднує дитячі лікарні – Охматдит та “Чорнобильську” – в один великий Центр дитячої медицини? Або про трансформації Винниківського шпиталю? Або про унікальну для половини Європи Дрогобицьку солеварню, яку вдалося врятувати від зникнення? Або ж про те, що штрафи за спалювання трави в Україні зросли у понад 150 разів, і тому пожеж у полях та лісах, слава Богу, стає менше? Я можу розповісти про всі ці зміни, бо в них є і велика частка моїх зусиль.

Або ж ми з Вами можемо просто випити кави, і я розкажу вам про свої враження від шоу “МастерШеф”, у якому колись брав участь, бо дуже люблю готувати.

Зрештою, можемо спілкуватися про що завгодно. Маю досвід створення власного родинного бізнесу, далеких робочих та волонтерських поїздок за кермом цілою Україною, читаю переважно нон-фікшн, часом - дуже швидко і багато.

А можу і Вас послухати. Маю за плечима десятки різних навчальних курсів і дві вищі освіти. Тему для розмови знайдемо точно”, - зазначено в описі лоту-зустрічі з Юрієм Холодом.

Нагадаємо, волонтерський проєкт "Медіа-кава :)" зібрав понад 4 мільйони гривень на потреби українських військовослужбовців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ