Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Мер Рівного скаржиться на проблеми з казначейством

В рамках Форуму місцевого самоврядування у Львові відбулось засідання першої секції. Панельна дискусія відбувається на тему: «Реформа місцевого самоврядування». Міський голова Рівного Володимир Хомко у репліці наголосив, що найбільша проблема зараз є із казначейством, яке «постійно блокує рахунки», повідомила пре-служба Львівської міської ради.

«Одна з ключових проблем на сьогодні - це те, що казначейство постійно блокує платежі з місцевих бюджетів за незахищеними статтями. На сьогодні міста у складній ситуації із розрахунками з постачальниками товарів, робіт та послуг для комунального господарства міста.

Минулого року нам згоріло 15 млн. грн. Цього року вже заблоковано казначейством 5 млн. грн», - наголосив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Нагадаємо, у Львові два дні триватиме Форум місцевого самоврядування. Він присвячений проблемі розриву повноважень та зобов’язань органів місцевого самоврядування, збереженню архітектурної спадщини, фінансовим питанням та місцевому економічному розвитку.

На Форум приїхали понад 100 учасників: переважна більшість представників міст обласного значення, а також представники Верховної Ради, Адміністрації президента, посольств міжнародних організацій та дипломатичних місій.

Організатори та партнери форуму: КУ Інститут міста, Львівська міська рада, Львівське регіональне відділення Асоціації міст України, Офіс Ради Європи в Україні, Програма розвитку ООН в Україні, Фонд Фрідріха Науманна за Свободу,проект Місцевий економічний розвиток міст України, Німецьке товариство міжнародного співробітництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ