Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мертвий посол, зникла заява про вторгнення та живий Янукович

Фото з 112 Україна.
Фото з 112 Україна.
Фото - Цензор.Нет
Фото - Цензор.Нет
1/2
Росія раптом заявила, що не було ніякого прохання президента-втікача Віктора Януковича щодо збройному вторгненні в Україну. Саме цей документ за підписом Януковича тепер розглядають в Міжнародному суді в Гаазі як доказ злочинного мотиву для російської агресії. Про це сьогодні, 10 березня, на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив політолог Віктор Небоженко.

«Тепер чекаємо виклику на суд в Гаазі біженця Януковича. А процес в Гаазі тільки почався. Може ми дочекаємося і визнання Кремля, що ніякого Януковича нема в Росії. А всі кого нам показують російські ЗМІ в ролі Януковича - розіграш кремлівських пранкерів. Кремль впевнено заявить, що нема і не було нікого Януковича в Росії, і все.

Ні, скоріш за все буде традиційно, по-путінськи. Так, слідом за нещасним російським послом в ООН (Віталій Чуркін, - ред.), який на увесь світ продемонстрував заяву Януковича про прохання введення військ Росії в Україну піде в небуття і сам автор цієї заяви - колишній президент Янукович. Навіщо Путіну свідки невдалої спецоперації в Україні, на яку він витратив стільки сил і часу.

І тут інтереси Кремля і Банкової знову збігаються. Нашим керманичам публічний суд над Януковичем теж не сильно потрібен. Раптом заговорить і розповість, як за спиною повсталого Майдану йшли таємні переговори і готувалися таємні угоди, які виявилися такими успішними для нинішніх всіх «безальтернативних» політиків при владі», - написав Віктор Небоженко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ