Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Месенджер WhatsApp припиняє обслуговувати старі моделі телефонів

Месенджер WhatsApp з 2017 року припиняє обслуговувати старі моделі гаджетів. Про це повідомила Daily Express з посиланням компанію WhatsApp Inc., що з 2014 року належить корпорації Facebook.

Серед тих платформ, які в новому році перестають обслуговуватися WhatsApp, названі будь-які пристрої, що використовують системи Android 2.1, Android 2.2, Windows Phone 7, iPhone 3GS, iOS 6.

«Дивлячись в перспективу наступних семи років, нам би хотілося сконцентрувати свої зусилля на тих платформах мобільного зв'язку, якими користується більшість людей. Незважаючи на те, що ці мобільні пристрої були важливою частиною нашої історії, вони не пропонують того виду можливостей, які нам потрібні для розширення наших програмних додатків в майбутньому», — наводить видання заяву компанії-розробника.

Разом з тим компанія вирішила продовжити на півроку обслуговування платформ BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40 і Nokia Symbian S60.

Сервіс WhatsApp буде підтримуватися на них до 30 червня 2017 року.

Зазначимо, що WhatsApp — один з найбільш популярних у світі безкоштовних додатків для обміну повідомленнями, його використовує понад мільярд людей по всьому світу.

Раніше повідомлялося, що Facebook купила технологію відстеження погляду. 

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ