Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканець Нового Роздолу підозрюється у вчиненні замаху на вбивство знайомого

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури повідомлено про підозру раніше судимому 47-річному мешканцю Нового Роздолу в закінченому замаху на вбивство (ч.2 ст. 15, п.13, ч.2 ст.115 КК України).

За клопотанням прокурора, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

За даними слідства, в липні цього року у Новому Роздолі в квартирі підозрюваний разом із товаришем розпивав алкогольні напої. Під час застілля між чоловіками трапився конфлікт, який переріс у бійку. В ході сутички фігурант наніс декілька ударів ножем по тілу 41-річного потерпілого. Після чого підозрюваний виніс знайомого в під’їзд будинку та перекинув його через перила сходової клітки з другого поверху на перший.

Затриманий втік з місця події, вважаючи, що останній помер.

Потерпілого виявила мешканка будинку, яка і викликала швидку допомогу та правоохоронні органи.

На даний час чоловік перебуває у медичному закладі в критично важкому стані, без свідомості.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ