Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці Львова можуть виходити у прямий ефір телеканалу «Прямий» через телефон

Телеканал «Прямий» запустив додаток для телефону, який дозволяє телеглядачам зі Львівської області та всієї України голосувати так само, як це роблять глядачі в студії, і виходити у прямий ефір через смартфон.
Телеканал Прямий

«Багато разів бачив, як люди в студії голосують на пульті, відповідаючи на якісь питання. Коли побачив це в телевізорі, мені теж хотілося самому проголосувати: з кимось я був згоден, з кимось – ні. І я завжди думав: мені б додому таку штуку, і я б, звичайно, там щось натиснув. Ось таку штуку для всіх телевізійних глядачів ми і зробили. Тепер телеглядачі можуть голосувати нарівні з тими людьми, які знаходяться в залі», – розповів генеральний продюсер телеканалу «Прямий» Олексій Семенов.

Також будь-який глядач через смартфон може вийти в прямий ефір і розповісти про подію, яка цікавить мільйони глядачів в Україні. «Ми зробили додаток «Прямого» каналу «second screen», який набагато більше, ніж телебачення. І за цим майбутнє. Коли ми всі будемо знаходитись в єдиній системі, ми все будемо через телефон виходити в ефір, ми все будемо зв'язуватися, в якій би точці планети ми не були», – пояснив Олексій Семенов.

Додаток «Прямий TV» доступний для скачування для телефонів на базі операційних систем Android і iOS.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ