Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці прикордонного села Грушів обіцяють лягати під техніку «Онуру», якщо їм не відремонтують дорогу

Мешканці села Грушів у спілкуванні із журналістом Гал-інфо пообіцяли, що не дадуть проводити роботи на дорозі, яку будують до пункту пропуску через державний кордон України «Грушів-Будомеж», якщо їм не зроблять дорогу до Яворова через Нагачів.

Як розповіли мешканці села Грушів Яворівського району Львіщини під час розмови із журналістом Гал-інфо, для них ця дорога є дуже важливою, адже мешканці села їдуть на роботу до райцентру, а діти щодня добираються до школи.

Чит. також: «Дорогу до ПП «Грушів-Будомєж» обіцяють здати до грудня: вже готові дві третини. Фото»

«Якщо нам не відремонтують цю дорогу, то ми готові лягати під турецьку техніку», - заявила мешканка села пані Наталя.

Про радикальні настрої в селі Грушів журналісту Гал-інфо розповів і сільський голова Михайло Флисник.

«Так, мешканці заявляють про те, що готові перекривати будівництво тих 3 км дороги від пункту пропуску, якщо не відремонтують дорогу Грушів–Нагачів. Вони говорять, що для чого їм та дорога, якщо цієї дороги просто нема. Наразі ми повірили Шемчуку (голова Львівської ОДА, - ред), який особисто виїздив на цю ділянку і пообіцяв, що роботи будуть проходити і тут і там одночасно», - зазначив Михайло Флисник.

Чит. також: «До кінця року відремонтують ділянки доріг Грушів – Немирів та Грушів – Нагачів»

За його словами, дорогу Грушів-Нагачів вже не ремонтували 10 років, тому тут практично відсутнє дорожнє покриття, а це 20 км.

Додамо, що ще 13 серпня, начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів обіцяв, що цю ділянку розпочнуть ремонтувати вже цього тижня, однак, за словами мешканців,  ще й досі там нічого не робиться.

Фото - Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ