Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міністром охорони здоров'я може стати екс-регіонал, педіатр Олексій Гончаренко

За квотою БПП міністром охорони здоров'я може стати екс-регіонал, педіатр Олексій Гончаренко.
фото - Таблоїд

Як повідомило Гал-інфо раніше:

Фракція БПП висунула сімох кандидатів в уряд

Серед кандидатів присутній екс-регіонал Олексій Гончаренко.

Довідка:

У 1996 році, ставши дипломантом олімпіади з біології Гончаренко за співбесідою поступив до Одеського державного медичного університету на державну форму навчання за спеціальністю «педіатрія», який закінчив з відзнакою у 2002 році. У 1999 році 19-ти річний юнак пішов працювати на Одеську станцію швидкої медичної допомоги, де працював до 2001 року

У 2001 році Гончаренко став керівником молодіжної організації Одеського обласного відділення Партії зелених України. 2002 року молодий політик з відзнакою закінчив університет. Того ж року, у 21-річному віці він балотувався в Одеську міську раду в окрузі у «Селищі Таїрова», однак не пройшов. Після невтішних результатів виборів Олексій почав працювати помічником депутата. У той же час починаючий політик у 2005 році отримав другу освіту в Академії народного господарства при Уряді РФ, що знаходилася у Москві, за спеціальністю «фінанси та кредит».

У 2005 році Олексій Олексійович став головою Одеської міської організації партії «Союз». Того ж року політик став керівником громадської організації «Якість життя». Наприкінці 2005 року Одеська обласна та міська організації Партії «Союз» влилися до Партії Регіонів. Як зазначається на особистому сайті Олексія, одним із досягнень під час роботи у «Союзі» було недопущення приватизації Одеського припортового заводу. У складі «Партії Регіонів» молодий політик був обраним до Одеської міської ради у 2006 році.

В свій час Гончаренко завив у інтерв'ю Сергію Лещенку, що Одеса не була українським містом:

"- Але ви знищите українську мову! Це призведе до того, що наступне покоління дітей не буде знати української мови - тільки тому, що батьки будуть віддавати їх на російську мову навчання.

- Я з вами не згоден. Ви фактично говорите про насильницьку українізацію мільйонів людей. Одеса не була українським містом. Одеса створювалася як центр Новоросії, в якій були росіяни, греки, українці, євреї, болгари та інші. Російська мова завжди була в Одесі, вона не внесена туди звідкись переселенцями"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ