Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Мінську-3 не буде, бо всі розуміють, що це порожня формула – В.Огризко

Мінську-3 не відбудеться після 31 грудня, коли закінчується дія нинішніх Мінських угод, оскільки всі розуміють, що це порожня формула. Про це в ефірі "5 каналу" сказав екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко.

"Звичайно, добре, що санкції продовжено, але ми повинні розуміти, що до 31 грудня ситуація набуде дуже критичної форми, бо все те, що написано в Мінську діє саме до цієї дати", - зауважив дипломат.

На його переконання, Мінську-3 не буде, оскільки всі розуміють, що це порожня формула, яка не дає жодних шансів на врегулювання ситуації.

"Потрібно встановлювати дедлайни: не виконує Російська Федерація до 1 серпня 2015 року свої зобов’язання – наступний етап санкцій, не виконує до 1 вересня – наступний етап. Тоді ми матимемо результат", - наголосив В.Огризко.

Нагадаємо, Тристороння контактна група щодо мирного врегулюванняситуації на Донбасі проведе зустріч вже за участі нового спецпредставника ОБСЄ 23 червня у Мінську. Зокрема, відбудуться засідання трьох робочих підгруп - з гуманітарних, політичних та економічних питань.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ