Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мінсоцполітики посилює співпрацю з Дитячим Фондом ООН в Україні

Фото: Мінсоцполітики
Фото: Мінсоцполітики
Фото: Мінсоцполітики
Фото: Мінсоцполітики
1/2
Як інформує 9 липня прес-служба Міністерства соціальної політики, Мінсоцполітики посилює співпрацю з Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Сьогодні в Міністерстві соціальної політики України відбулась зустріч заступника Міністра Бориса Лебедцова із заступником Голови Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Лаурою Білл та керівником секції соціальної політики Представництва Фонду Артуром Айвазовим.

Заступник Міністра Борис Лебедцов висловив подяку Дитячому Фонду UNICEF Ukraine за плідну багаторічну співпрацю, підтримку державної політики у сфері захисту прав дітей та сімей з дітьми.

Основними напрямами співпраці є реалізація реформи інституційного догляду та виховання дітей, впровадження інтегрованої моделі соціальних послуг та системи кейс-менеджменту, розвиток соціальних послуг та допомога дітям, які постраждали від наслідків збройного конфлікту на Сході України.

Під час зустрічі сторони обговорили питання щодо розвитку співробітництва та здійснення координації Мінсоцполітики відповідно до п’ятирічної програми ЮНІСЕФ в Україні на 2018-2022 роки.

Зокрема, відмітили реалізацію нового пілотного проекту ЮНІСЕФ з підтримки п’яти регіонів України щодо захисту прав дітей та розвитку соціальних послуг сім’ям з дітьми, запроваджений з метою підтримки в досягненні цілей Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017–2026 роки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ