Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Місія ОБСЄ "знайшла" у Львівській області біля приміщення УПЦ пляшки з легкозаймистою рідиною

Львівська область вчергове потрапила у звіт Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні (СММ ОБСЄ). Йдеться про підпал приміщення Української Православної Церкви (УПЦ) у місті Миколаїв (36 км від Львова).

Зокрема, прес-служба СММ ОБСЄ: повідомила: "Уточнюючи повідомлення ЗМІ про те, що в ніч з 21 на 22 лютого було здійснено підпал приміщення Української Православної Церкви (УПЦ) у місті Миколаїв (36 км від Львова), 27 лютого СММ відвідала місце події. Спостерігачі Місії побачили повністю знищені вогнем внутрішні стіни центральної церкви та частково пошкоджені вогнем зовнішні стіни іншої будівлі. СММ також зауважила парафіян та жителів (усі чоловіки 30-40 років), які проводили ремонтні роботи внутрішніх стін центральної будівлі. Жителі, які були залучені до робіт, розповіли СММ, що поблизу дверей церкви було знайдено п'ять чи шість пляшок з  легкозаймистою рідиною".

Водночас Гал-інфо у правоохоронних органах повідомили, що справді на місці події було знайдено 5 півлітрових пляшок з-під горілки. Вони передані на експертизу, яка повинна дати відповідь, що було в тих пляшках. Також слід мати на увазі, що йдеться про капличку і будівельні вагончики.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ