Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міська голова Мостиськ долатиме бездоріжжя на новенькому білому гібриді

Як стало відомо з інформації оприлюдненої в системі публічних закупівель Prozorro, Мостиська міська рада Львівської області придбала новий гібрид Toyota RAV4 в комплектації Lounge.
Ілюстративне зображення

Вартість придбаного автомобіля становить 1 098 000 грн. Постачальником виступає ТзОВ"Сервісний центр "Діамант". Договір на придбання підписали 25 жовтня 2021 року. Зазначимо, відповідно до офіційної інформації базова комплектація RAV4 коштує від 688 262 грн.

{{1}}

RAV4 створено бути керованим, а дизайн розроблений, щоб виділитися. Завдяки самозарядному та потужному гібридному приводу, ви насолоджуєтеся всіма перевагами електродвигуна, без незручностей. Просторий та зручний інтер’єр, надає відчуття комфорту під час подорожей по місту.

Нагадаємо, міською головою Мостиськ є Мирослава Пельц, яка перемогла на останніх, за неї проголосували 39,22% виборців, що становить 4890 голосів. 

Як нещодавно писало Гал-інфо, голови Галицької та Личаківської районних адміністрацій міста Львова випросили собі службові автомобілі Mitsubishi Outlander мотивуючи це корпоративною етикою та поганим станом доріг у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ