Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міський голова не задоволений роботою керівництва інспекції Держархбудконтролю ЛМР

Андрій Садовий на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради висловив своє незадоволення щодо роботи керівництва інспекції  Держархбудконтролю Львівської міськради.
 „Ця людина вміє чудово викручуватись. Вона не може працювати на цій посаді. Якщо ви це не зробити, тоді зроблю я. Це має бути виконано негайно”, - зазначив Андрій Садовий. 
Цей випад стосувався звіту, який зачитав начальник управління архітектури та містобудування Юрій Криворучко щодо незаконного будівництва дев’ятиповерхового будинку в промисловій зоні на вул Зеленій, 115-а і бездіяльності інспекції Держархбудконтролю ЛМР з цього приводу.
Попри те, на запитання журналістів, чи це буде звільнено начальника державної інспекції Держархбудконтролю Львівської міськради Романа Стецьківа, Андрій Садовий зазначив: „Я не говорив, кого звільняти чи кого не звільняти. Проте люди, які працюють в міській раді, повинні виконувати її рішення і повинні працювати в рамках чинного законодавства. На превеликий жаль, деякі люди поки що цього не зрозуміли. Ті, хто не розуміє людей і не поважає громаду міста, зі мною працювати разом не будуть”. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ