Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Моршинкурорт" може очолити людина Дацька

Як стало відомо з повідомлення Об'єднання профспілок Львівщини, ДП "Моршинкурорт" отримає нового керівника.
Фото: Об'єднання профспілок Львівщини

Як повідомили на сторінці профспілок Львівщини, 19 травня в Києві відбулось засідання Наглядової Ради ПрАТ Укрпрофоздоровниця, під час якого, за поданням заступника голови Наглядової Ради ПрАТ, голови Об'єднання профспілок Львівщини Романа Дацька, підтримано призначення першого заступника голови Моршинської територіальної громади Юрія Янківа на посаду директора ДП "Моршинкурорт".

Нагадаємо, нещодавно Романа Дацькапереобрали головою Об’єднання профспілок Львівщини. Він очолює профспілки Львівщини з 200 року. Під час його попередньої каденції прокуратура розпочала розслідування стосовно незаконної приватизації "Будинку профспілок" площею майже 4000 кв.м у центрі Львова. Його ринкова вартість становить 153 млн грн. На будівлю накладено арешт. Також журналісти оприлюднили розслідування стосовно інших сумнівних схем довкола профспілкового майна на Львівщині. 

Також, як повідомило видання Zaxid.netнизка об’єктів "Укрпрофоздоровниці" у Моршині перебувають під арештом через справу про незаконне відчуження майна і передані в управління АРМА. Цього року АРМА оголошувала конкурс із пошуку управителя одного арештованого санаторію в Моршині, проте охочих не знайшлося, тож конкурс мають оголосити вдруге.

Довідка.

За інформацією Моршинської міської ради Юрій Янків народився 25 травня 1975 року в смт Моршин на Львівщині. Середню освіту здобув в Моршинській середній школі. Після закінчення школи продовжував навчання у Львівському державному аграрному університеті та здобув спеціальність інженера – землевпорядника. Працював інженером – землевпорядником у Стрийському районному відділі земельних ресурсів. В 1999-2006 р. працював в Моршинській міській раді на посаді секретаря ради та виконкому, заступника міського голови. В 2006 р. був обраний депутатом Моршинської міської ради V скликання від УНП; в зв’язку з затвердженням на посаді першого заступника міського голови в 2006 році склав достороково депутатські повноваження. В 2010 році був обраний депутатом Моршинської міської ради VI скликання в одномандатному мажоритарному виборчому округу № 4. В лютому 2012 року достроково склав депутатські повноваження у зв’язку з включенням до складу тендерного комітету. З 2006 року по даний час працює на посаді першого заступника міського голови м.Моршин. Член виконавчого комітету Моршинської міської ради. Нагороджений Почесними грамотами Львівської обласної державної адміністрації (2006р, 2008р.). Відповідає за економічний та фінансовий сектор. Голова конкурсної комісії Моршинської міської ради. Володіє російською, англійською (зі словником) мовами. Член УНП.

Варто зазначити, за інформацією Youcontrol, з 22 квітня 2023 т.в.о. директора ДП "Моршинкурорт" є Микола Фурманюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ