Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Музей народної архітектури і побуту запрошує на перегляд комедії "За двома зайцями"

Музей народної архітектури і побуту ім. К. Шептицького запрошує у цю п'ятницю, 13 серпня, відвідати кінопоказ відомої комедії "За двома зайцями". Зазначимо, що кінопокази просто неба відбуваються щоп'ятниці о 20:00 у рамках проєкту "Кіно-скансен - ретроспективи старих українських фільмів".

Увечері 13 серпня, о 20:00, на галявині біля ставка, відбудеться показ просто неба комедії «За двома зайцями» (1961 р.). Оригінал був знятий українською мовою, а суржиком розмовляв лише легковажний цирульник Свирид Голохвостий. Фільм за мотивами комедійної п'єси Михайла Старицького знімали на Київській кіностудії імені Олександра Довженка. Зйомки проходили на Андріївському узвозі, де згодом головним героям фільму встановили пам'ятник.

«Запрошуємо брати з собою термогорнятка з запашним чаєм та каремати, і готуватися провести вечір за переглядом старого українського кіно», - закликають в музеї.

Додамо, що каса музею працює до 20:00, тож, щоб потрапити на кінопоказ, варто прийти заздалегідь. Після закриття каси здійснити оплату можна буде лише безконтактним способом, за обов'язкової наявності картки з діючою технологією «PayPass» або телефоном через послугу «Google Pay», «Apple Pay».

https://lvivskansen.org/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ