Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Муженко у День сухопутних військ розповів про героїв у ЗСУ

Муженко у День сухопутних військ розповів про героїв у ЗСУ, - Українська правда.

За самопожертву і подвиги 13 військовослужбовців Сухопутних військ Збройних Сил України удостоєні звання Героя України, з них 4 посмертно, а 5138 отримали державні нагороди.

Про це у своєму вітанні з нагоди Дня Сухопутних військ повідомив начальник Генштабу Віктор Муженко.

"Загартовані боями з терористами на сході нашої країни воїни Сухопутних військ Збройних Сил України покрили себе нетлінною бойовою славою. Штурм та утримання у взаємодії з високомобільними десантними військами Савур-могили, героїчна оборона Донецького аеропорту, Дебальцевого та Марʼїнки, звільнення Лисичанська, блокування Слов’янська та інші операції стали для кожного українця символом виняткової мужності, прикладом військової доблесті та честі", - зазначив Муженко. 

Також на сторінці Генштабу у Facebook розміщено "вітання Високомобільних десантних військ та Військово-морських сил бойовим побратимам із Сухопутних військ". 

Зі святом працівників Збройних Сил України привітав президент Петро Порошенко: "Ви залишаєтеся найчисельнішим видом Збройних Сил України, що володіє великою вогневою потужністю та ударною силою, високою маневреністю і надійним броньовим захистом, відіграючи важливу роль у забезпеченні обороноздатності нашої держави".

"Швидкими темпами відновлюється та модернізується військова техніка, формуються нові бойові частини і підрозділи, підвищується рівень професійної і морально-психологічної підготовленості особового складу. Стійкість Сухопутних військ продемонстровані в ході АТО на території Донецької та Луганської областей, їх вірність обов’язку та військовій присязі вже стали легендами", - додав Порошенко. 

Українська правда

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ