Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Максим Козицький привітав військових з Днем Сухопутних військ України

Сьогодні, 12 грудня, відзначають День Сухопутних військ України. Військовослужбовців привітав голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький. Про це повідомили 12 грудня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Максим Козицький. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

"Ви - наша опора і гордість. Приклад істинного патріотизму і самовідданого служіння українському народові. Низький уклін і безмежна вдячність воїнам за гідну відсіч ворогу. За те, що тримаєте міцні позиції в районах операції Об’єднаних сил. Згадуємо та віддаємо шану всім, хто віддав своє життя у боротьбі з російським агресором", - наголосив очільник області.

Окремо він висловив подяку викладацькому складу та курсантам Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

"У нашому рідному Львові ви формуєте військову еліту України! Міцного вам здоров’я, щастя, добробуту вашим родинам. Хай береже вас Господь. За Україну! За її волю!", - додав Максим Козицький.

Зазначимо, цього року на навчання у Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного вступило понад 800 першокурсників.

Президент відзначив державними нагородами воїнів Сухопутних військ

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 12 грудня в Україні відзначають День Сухопутних військ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ