Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ми виконали ухвалу міської ради – Синютка

Львів скерував пропозиції у Кабінет Міністрів щодо зміни тарифу на тепло. Про це сьогодні, 29 вересня, повідомив перший заступник міського голови Олег Синютка (прес-служба Львівської міської ради).

«Ми не маємо позитивної відповіді від національної комісії, яка б дозволила перегляд тарифів, чи встановила будь-який тариф. Також нема рішення від Національної комісії, яке б встановило будь-які тарифи – чи дво-, чи одноставкові. У зв’язку із зміною величини заробітної плати, із зміною тарифів на електроенергію, ми підготували документи на зміну тарифів. Але комісія не прийняла жодних рішень. Ми відправили відповідне звернення на Кабінет міністрів України, відповідно до ухвали. Усі заходи, які були передбачені ухвалою сесії міської ради виконавчими органами влади здійснені.

Ми повинні бути відповідальними за тих 800 тис людей, які проживають у Львові. Тому на сьогодні будь-які зміни у тарифній політиці повинні прийматись з огляду на життєзабезпечення Львова», - зазначив перший заступник міського голови Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ