Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Михайло Романчук здобуває для України четверту олімпійську бронзу Токіо-2020

Український плавець, чемпіон Європи, призер чемпіонатів світу Михайло Романчук виборює бронзу на дистанції 800 метрів вільним стилем. Про це повідомили на Facebook-сторінці "НОК України та олімпійська команда"
Михайло Романчук

У фіналі наш земляк показав час 7.42,33.

Переміг у запливі американець Роберт Фінке - 7.41.87, другим фінішував італієць Грегоріо Палтрінері - 7.42.11. Час Михайла Романчука - 7.42.33.

Ще один українець, який разом з Романчуком кваліфікувався до вісімки найкращих, Сергій Фролов у фіналі став шостим (7.45,11).

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав Михайла Романчука, тренерський штаб та керівництво Федерації плавання України з медальним здобутком, й побажав спортивної удачі в наступних змаганнях на дистанції 1500 м.

Нагадаємо, це вже четверта "бронза" України на Олімпійських іграх у Токіо. Раніше збірна України у складі легендарної Олени Костевич з Чернігова та рівнянина Олега Омельчука, яка з рахунком 16:12 перемогла команду Сербії і завоювала бронзові медалі

Також український фехтувальник Ігор Рейзлін у напруженій дуелі на шпагах переміг італійця Андреа Сантареллі у поєдинку за бронзову нагороду на Олімпіаді в Токіо.

А першу нагороду на Олімпіаді здобула українська дзюдоїстка Дар’я Білодід, яка завоювала “бронзу” у вазі до 48 кг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ