Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Сендак вважає, що ситуація довкола «Львів-ТБ» — це замовлення Петра Олійника та Тараса Батенка

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак переконаний, що ситуація довкола телеканалу «Львів-ТБ», — це замовлення голови Львівської ОДА Петра Олійника та його заступника Тараса Батенка генеральному директору «Львів-ТБ» Михайлу Хвойницькому, а за це вони йому дали прохідне місце в списку НСНУ, «щоб він не працював, а «гавкав» на Сендака та на тих, хто хоче висвітлити ті питання, які треба знати львівській громаді». Про це Михайло Сендак заявив сьогодні, 15 лютого 2006 року, під час прес-конференції.
«Усе розпочалося з того, що коли я був на заводі «Сільмаш», я пообіцяв колективу, що я запрошу їх на прямий ефір з собою, — розповів Михайло Сендак. — Цей ефір відбувся, і після цього я побачив, як Олійник та Батенко та їх команда шаленіють, бо бояться, що громада Львівщини побачить їх бездіяльність, яку вони роблять сьогодні. Крім інтриганства, вони нічого не навчилися робити, і тому тут був використаний пан Хвойницький та комунальне телебачення».
«Я не дозволю, щоб Хвойницький використовував апаратуру комунального телебачення, яка куплена за бюджетні кошти; не знімав порнофільми, стриптиз і не їздив по всій Україні і не займався, тим чим він хоче. Комунальне телебачення не призначене для партійних з’їздів, воно повинне працювати згідно із затвердженим планом», — додав він.
Як зазначив Михайло Сендак, він підготував лист до керівника КРУ області.
«Ми доведемо, як використовуються бюджетні кошти, і  я хочу взнати, за які кошти Хвойницький побудував хату в селі Зубриця Сихівського району», — наголосив голова облради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ