Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Сендак змушений щодня добиратися на роботу з Дрогобича, оскільки його квартира, куплена Львівською облрадою, непридатна для проживання

Михайло Сендак не живе у квартирі, яку йому купила Львівська обласна рада, — про це голова ЛОР повідомив 28 лютого під час прес-конференції. За його словами, квартира на вулиці Дорошенка, непридатна для проживання, бо там нема ні паркету, ані ремонту, отож наразі Михайло Сендак змушений щодня на роботу добиратися з Дрогобича.
„Сьогодні мене звинувачують у тому, що я нібито безпідставно отримав цю квартиру. Однак рішення купити у Львові мені житло кілька разів виносилося на сесію обласної ради і саме депутати вирішили, що мені треба придбати житло, щоб я щодня не їздив по 100 км на роботу з Дрогобича. Зрештою, я вважаю, що отримав цю квартиру цілком заслужено, адже вже чотири роки працюю в облраді. Тим більше, що заступники Петра Олійника також стоять в черзі на отримання квартир. Тарас Батенко, наприклад, стоїть на черзі на квартиру, навіть Володимир В’язівський, який вже давно не працює в ОДА, теж стоїть на черзі”, — зазначив Михайло Сендак.
Як розповів Михайло Сендак, коли йому в 2003 році облрада купувала квартиру, рішенням обласної сесії було вирішено виділити 1,500 млн грн на купівлю помешкань працівникам ЛОР та ЛОДА.
„На обласну раду виділили 500 чи 600 тис. грн, за ці гроші купили дві квартири — мені та нашому юристу, який купу років стояв на черзі. Натомість, обласній адміністрації виділили 1 млн грн. Чому ніхто не питає, куди пішли ці гроші, адже працівники ЛОДА, які мали отримати квартири, їх не отримали. Більше того, в мене є інформація, що в одній із квартир, яку купили для працівників облдержадміністрації, за кошти виділені в 2003 році, зараз поселився Петро Олійник”, — зазначив Михайло Сендак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ