Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Микола Горинь порівнює сьогоднішні події у ВРУ зі зрадою Мороза

„На сьогоднішній сесії у парламенті усі політичні сили показали втрату здорового глузду”, – так прокоментував „Гал-info” сьогоднішні події у Верховній Раді член Народного Руху України, депутат Львівської обласної ради Микола Горинь. На думку депутата, події загалом, і зокрема Закон „Про опозицію” продемонстрували факт, що опозиція вже не є такою по своїй суті.
 „Наслідки цього історичного дня будуть проявляти себе пізніше, проте явною стала попередня домовленість конфігураційними силами про знаходження ще одного компромісу при прийнятті вигідних і БЮТу, і антикризовій коаліції. Нинішній день порівнюю із днем історичної заяви Олександра Мороза про зраду Майдана і перехід в антикризову коаліцію”, – сказав Микола Горинь.
Відносно прийнятого Закону про імперативний мандат для місцевих депутатів”, то Микола Горинь зазначив: „Можливо, він і дисциплінує політичні сили, депутати яких боятимуться відповідальності перед своїми виборцями, проте мені не зрозуміло, чому прийняття такого закону стосується тільки депутатів місцевого рівня. Треба починати від парламенту і перш за все повинна бути відповідальність лідерів фракцій у Верховній Раді України. Накладати вето на цей закон немає потреби, оскільки тепер парламент і так успішно його подолає, що він і почав демонструвати”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ