Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Миколу Тищенка вигнали з партії "Слуга народу"

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія анонсував позбавлення посади і виключення з фракції та партії "Слуга народу" нардепа Миколи Тищенка. Речниця партії Юлія Палійчук підтвердила виключення нардепа.

Речниця партії Юлія Палійчук підтвердила виключення нардепа.  Попередньо, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія висловився щодо ситуації з виїздом Тищенка до Таїланду.

"Бачу, що не всі розуміють, чим повинні займатися народні депутати під час війни.

Тому готуємо ряд кадрових рішень:

  • Звільнення Миколи Тищенка з посади заступника голови фракції "Слуга народу".
  • Скликаємо термінове засідання, щоб виключити його зі складу нашої фракції.
  • Звертаюся до Олени Шуляк з проханням виключити його з партії "Слуга народу".

Впевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що. Сподіваюся, після цього до всіх остаточно дійде, у чому полягає робота депутата воюючої країни", - написав голова фракції.

Пізніше речниця фракції СН репостнула повідомлення Арахамії із дописом, що Тищенка звільнено з посади заступника голови фракції "Слуга народу". Голова партії Олена Шуляк також повідомила, що, керуючись статутом політсили, ухвалила рішення про виключення Тищенка з партії "Слуга народу".

Нагадаємо, стало відомо, що нардеп Тищенко виїхав до Таїланду. Там у нього запланована зустріч в чотиризірковому готелі.  Вказана мета: "покращення взаємодії з представниками українського суспільства", - йдеться на сайті Посольства України в Королівстві Таїланд.

Як повідомив Спікер ВР Руслан Стефанчук, Тищенка за кордон не відряджали. 

"Миколу Тищенка нікуди за кордон не відряджав. Відповідно, і розпорядження на відрядження до Таїланду я, як Голова Верховної Ради України, не підписував", - написав Стефанчук. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ