Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мирон Колодко має намір зареєструвати екологічну експертну групу

Екс-депутат Львівської міської ради Мирон Колодко планує взятися до офіційної реєстрації групи експертів з екологічної тематики. Про це він розповів у коментарі „Гал-info”.
 Метою створення такої експертної групи оперативне реагування та експертний аналіз екологічної безпеки Львівщини, видання офіційних заключень та контроль за спробами реалізації корпоративних бізнесових інтересів, що ставлять під загрозу стан довкілля та здоров’я львів’ян.
 Неформально, така група вже створена і діє, наступного тижня ми проведемо прес-конференцію з приводу вирішення проблемної ситуації з Грибовицьким сміттєзвалищем — зазначив Мирон Колодко. За його словами, до неї входить чотири академіки наук і низка експертів.     
 Офіційна реєстрація для еколога Колодка важлива найперше для забезпечення належних умов роботи, статусу та повноважень. Однак екс-депутат без особливого оптимізму говорить про підтримку таких ініціатив міським головою :”Перед виборами  Андрій Садовий говорив, що дійсно, було б потрібно створити таку експертну групу, однак тепер ніякого сприяння з його боку поки що немає”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ