Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирон Колодко звернувся до Андрія Садового з пропозицією створення у Львові експертної групи з екологічних проблем

Кандидат на міського голову Львова Мирон Колодко обговорює з кандидатом на міського голову Львова Андрієм Садовим можливість створення в нашому місті експертної групи з екологічних проблем — повідомив «Гал-info» депутат Львівської міської ради Мирон Колодко.
За його словами, Андрій Садовий позитивно сприйняв таку ідею і пообіцяв всіляко посприяти створенню експертної групи після того, як приступить до виконання обов’язків міського голови. За словами Морона Колодка, експертна екологічна група, скоріш за все, працюватиме на добровільних засадах. Як зазначив депутат міськради, в нього достатньо досвіду і знань, щоб очолити експертну групу з екологічних проблем, однак керівника групи мають обрати її члени та міський голова Львова.
«Я вже подав майбутньому міському голові свої пропозиції щодо вирішення проблем міста, пов’язаних з екологією. Більше того, я вже навіть поспілкувався з багатьма фахівцями в галузі екології, які абсолютно безкорисно дали попередню згоду стати членами експертної групи», — зазначив Мирон Колодко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ