Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник завершив ознайомлення з економікою Стрия

Сьогодні, у другій половині дня, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник завершив ознайомлення з економікою Стрия в рамках робочого візиту. Мирослав Сеник відвідав будівництво дамби на річці Стрий, яке при успішному завершенні має вберегти значну частину міста (в тому числі і лікарню на 450 місць) від підмивання повенями; на будівництві житлового мікрорайону (шість будинків загальним числом 450 квартир по 80 квадратних метрів кожна); на заводі кабельної продукції для автомобільної галузі „Леоні”; на заводі з виготовлення деталей зі склопластику „Астромал-Україна” та на будівництві єдиного в Західній Україні заводу з цинкування металевих деталей.
По закінченні візиту на вищезгадані підприємства голова облради Мирослав Сеник спільно з міським головою Стрия Романом Шрамов’ятом та головою Асоціації підприємств Стрия Зеновієм Карпінським провели підсумкову прес-конференцію.
Як відзначив Мирослав Сеник, такі візити у райони та міста області потрібно робити для того, щоб „володіти проблемами і брати участь у їх вирішенні”. Наступний візит в рамках ознайомлення із промисловими потужностями районів Львівщини Мирослав Сеник планує здійснити до Дрогобича.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ