Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На 103-й день карантину в ЛКП "Львівелектротранс" згадали про карантин

Вранці, 23 червня, через 103 дні після запровадження карантину в Україні, працівники ЛКП "Львівелектротранс" продемонстрували львів'янам, що електротранспорт у Львові таки працює в режимі карантину.

Якщо всі попередні ознаки спецперевезень в електротранспорті визначались відсутністю графіків руху на зупинках транспорту, оголошеннями по рухомому складу, а також нещодавнім встановленням дезінфекторів у вагонах трамваїв, то сьогодні частина пасажирів зіштовхнулась з ноу-хау.

фото Гал-інфо

На деяких зупинках електротранспорту, зокрема сихівського напрямку, були присутні контролери ЛКП "Львівелектротранс", які здійснювали пропуск в вагони лише через передні двері і тільки на сидячі місця. Варто також зазначити, що соціально безпечна дистанція між пасажирами під час очікування на зупинках не забезпечувалась, так само, як і дистанція між контролерами ЛЕТ.

В результаті цієї діяльності діяльності, в вагонах утворювалось скупчення пасажирів поблизу передніх дверей, через які здійснювалась як посадка так і висадка пасажирів. Також водій одного з вагонів вирішив здійснювати висадку пасажирів не у визначених для цього місцях на збудованих платформах, а за межами зупинок на газонах, чим наражав їх на небезпеку за рахунок значної висоти сходинки і мокрої поверхні на яку висаджували людей.

фото Гал-інфо

Натомість, як виявилось, на зупинці в центрі міста вже не проводяться жодні карантинні заходи, і посадка здійснюється через всі двері вагону.

фото Гал-інфо

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі ЛКП "Львівелектротранс", водія який порушив правила дорожнього руху при висадці пасажирів буде покарано.

Також в Львівелектротрансі зазначили, що у зв‘язку з посиленням карантинних норм та невтішною статистикою захворюваності на Львівщині, у час пік на маршрутах де є великий пасажиропотік будуть здійснюватись відповідні допоміжні заходи з метою забезпечення безпечного перевезення пасажирів.

Варто нагадати, що на позачерговій сесії Львівської міської ради, яка відбулася 19 червня, депутатський корпус ЛМР не підтримав розгляд питання кредиту для ЛКП «Львівелектротранс» для переобладнання частини старих вагонів на никзькопідлогові. Також депутати відмовились включити до порядку денного питання про отримання кредиту містом для виплат заробітної плати працівникам комунальної сфери міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ