Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На 252-й виборчій дільниці 1-го багатомандатного виборчого округу Львова виявлено факти фальсифікації виборів – Олег Щербаков

На 252-й виборчій дільниці 1-го багатомандатного виборчого округу міста Львова під час перерахунку голосів  Львівською міською ТВК виявлено факти фальсифікації виборів до Львівської міської ради, а також порушення щодо виборів до Львівської обласної ради – повідомив під час прес-конференції Олег Щербаков. За його словами, перерахунок голосів на цій дільниці проводився за скаргою СПУ стосовно недорахування їм значної кількості голосів. Під час перерахунку голосів міська ТВК констатувала, що претензії СПУ знайшли підтвердження.

Як повідомив Олег Щербаков, зараз міська ТВК розглядає можливість перерахунку голосів ще на трьох дільницях Львова. Втім, як констатував голова міської ТВК, вибори до рад всіх рівнів, а також міського голови відбулися без суттєвих порушень міська ТВК не має жодних підстав для визнання виборів недійсними. Що стосується виборчої дільниці №252, наразі складено лише акт перерахунку голосів, чи будуть визнані вибори на цій дільниці недійсними – поки що невідомо. Як зазначив Олег Щербаков, ТВК не може зараз визначити, на користь якої з політичних сил були зараховані голоси за соціалістів, тому що комісія не знайшла всієї документації по цій дільниці. Також порушеннями є недопуск до підрахунку голосів офіційних спостерігачів.
Як очікує Олег Щербаков, результати виборів до Львівської міської ради будуть оголошені вже 5 квітня.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ