Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На дорозі Мукачеве - Львів кладуть асфальт

Сьогодні, 4 серпня, дорожники розпочали роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону на автомобільній дорозі Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів км 436+433 - км 439+433 Львівської області (вул.. Зелена – Сихівське кладовище), повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг України у Львівській області.

За сприятливих погодних умов  на даній ділянці дорожники планують завершити роботи з влаштування вирівнюю чого шару асфальтобетону до кінця поточного тижня.

Роботи виконує компанія ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл".

Рух транспорту на цій ділянці здійснюється у реверсному режимі.

Нагадаємо, на ремонт автодороги загального користування Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів в межах Львівської області Кабмін у травні виділив 200 млн грн.

Кошти на проведення ремонту автодороги передбачено Постановою КМУ №  323 від 25.05.2015 «Про затвердження порядку використання коштів державного бюджету, призначених для розвитку дорожнього господарства  областей української частини Карпатського євро регіону (зокрема доріг Мукачеве - Львів, Татарів - Кам’янець-Подільський. Стрий - Мамалига)»

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ