Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На квартиру для зв'язкової Шухевича не вистачило голосів

Сьогодні, 26 квітня, під час засідання сесії Львівської обласної ради, розглядаючи питання внесення змін до показників бюджету Львівської області на 2016 рік, депутати від "Свободи" запропонували виділити кошти на придбання квартири для легендарної зв'язкової УПА Романа Шухевича - Ольги Ільків. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Як зазначив Олег Панькевич, є можливість виділити 500 тис. грн з обласного бюджету на придбання житла для Ольги Ільків за рахунок видатків, які мають фінансуватися з Державного бюджету, наприклад, видатків на патрульну поліцію.

Голова фракції БПП Катерина Кеньо поцікавилась, чому квартиру не придбали ще минулої каденції на що Панькевич заявив, що не завжди були такі перевиконання бюджету і такі можливості.

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк наголосив, що зміни до бюджету, які запропонували профільна комісія і департамент, є збалансовані. Гірняк запропонував повернутися до цього питання і розглянути його згодом.

Голова ЛОР Олександр Ганущин сказав, що питання вирішать на наступних сесіях. Він додав, що треба звернути до міської ради Львова, щоб реалізувати це за гроші міста або ж повернутися до цього питання 24 травня.

Пропозицію Олега Панькевич поставили на голосування - про виділення коштів на придбання квартири, але вона не набрала потрібної кількості голосів. "За" проголосувало 26 депутатів.

Натомість депутати підтримали пропозицію Ольги Шайдуліної розглянути питання придбання квартири для Ольги Ільків при перегляді бюджету за результатами шести місяців. 

Окрім того, депутати розглянуть можливість виплати ветеранам УПА одноразову грошову компенсацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ