Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині асфальтують дорогу до фестивалю «Зашків-2016»

Розпочалися роботи з асфальтування на автодорогах С 140608 Завадів-Малий Дорошів та С 140683 Зашків – Зарудці. Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

На початку травня Служба автомобільних доріг у Львівській області розпочала підготовчі роботи з влаштування  асфальтобетонного покриття  на автомобільних дорогах С 140608 Завадів-Малий Дорошів та С 140863 Зашків – Зарудці.

Протягом місяця  на даних автодорогах   дорожні бригади проводять роботи з розробки грунту, фрезування  зношеного існуючого дорожнього покриття, відновлення основи з додаванням щебенево-піщаної суміші, ліквідація аварійної ямковості та влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття .

Станом на 30 травня дорожниками влаштовано 0,9 км верхнього шару асфальтобетону.

Ремонт даних автомобільних доріг значно покращить транспортне сполучення для місцевих мешканців та перевізників, а також гостям молодіжного фестивалю «Зашків 2016», який пройде 17-19 червня в с. Зашків Жовківського району.

Роботи виконує підрядна організація  ПП «Рома».

Ремонтні роботи на автомобільних дорогах  С 140608 Завадів – Малий Дорошів та  С 140863 Зашків – Зарудці розпочато 3 травня поточного року за кошти обласного бюджету. Вартість виконання робіт 4,5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ