Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині для дітей українських воїнів і дітей-сиріт влаштували казковий день краси

Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
1/4
До Міжнародного дня захисту дітей – діти Захисників і загиблих Героїв, діти з малозабезпечених сімей та діти-сироти Жовківської громади стали учасницями соціально-мистецького проєкту «По_Ділись».

Як повідомляє пресслужба ЛОР, захід мав на меті подарувати юним леді казковий день краси.

Ранок двадцяти дівчат розпочався сьогодні з відвідування салонів краси у Жовкві, де професійні візажисти, перукарі, стилісти створили учасницям актуальні вечірні образи.

Після цього дівчата вирушили до Львова, де у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької на них чекала насичена програма: фотосесія у розкішних сукнях, мотиваційна лекція «Віра в себе», майстер-клас з етикету та акторської майстерності, частування смаколиками, вручення сертифікатів і подарунків.

«Втомлені, але щасливі юні моделі повернулися додому. Сподіваємося, цей день став для них справжньою казкою, а спогади про нього житимуть ще довго в їхній пам’яті», зазначили організатори.

За словами заступника голови Львівської обласної ради Юрія Холода, проєкт «По_Ділись» відбувається уже втретє, щоб підтримати й надихнути дітей із непростими долями.

«Дівчата відчули турботу інших людей це те, чого вони сьогодні дуже потребують», — підкреслив Юрій Холод.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ